Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Welke training kan ik verwachten?

Bij MExT krijgen al onze vertegenwoordigers en telesecretaresses in hun eerste week een productopleiding. Je komt wat meer te weten over het bedrijf, maar vooral ook over onze artikelen! Je leert alles in het bedrijf kennen van A tot Z. Dit zorgt ervoor dat je met voldoende kennis kan starten aan de job!

Hoe kan ik groeien bij MExT?

Groeien vinden we bij MExT belangrijk! Tijdens het werken zelf leer je continu bij. Je evaluaties en feedbackmomenten zorgen ervoor dat je kan groeien en dat je bijleert. Je kan doorgroeien naar de positie ‘professional’ of ‘expert’. Dit geeft je meer vrijheid en flexibiliteit binnen de job.

Moet ik ervaring hebben?

Neen, MExT staat ervoor om de mensen te laten groeien door voldoende coaching en begeleiding te voorzien. Heb je interesse in een eerste commerciële rol met veel klantencontacten? Bij ons kan het!

Zijn er teambuildings?

Teambuildings zorgen absoluut voor een leuke werksfeer! Daarom passen we dit ook toe bij MExT. Neem zeker een kijkje op onze facebook- en instagrampagina ‘areyoumext’! Daar zal je enkele voorbeeldjes zien.

Hoe ziet het uurrooster eruit?

Ons telesecretariaat is actief van 8u – 17u en op vrijdag start het weekend wat vroeger! Dan zijn we actief van 8u tot 14u30. Als vertegenwoordiger staat jouw afspraak altijd gepland om 8u30 en je komt toe bij je laatste klant om 16u. Heb je interesse in afwijkende uren? Vraag het zeker na!

Wat doet een telesecretaresse?

Als telesecretaresse ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve agenda voor de vertegenwoordiger. Je belt naar klanten en prospecten om afspraken vast te leggen.

Wat doet een vertegenwoordiger?

Je bezoekt onze klanten en prospecten die jouw telesecretaresse heeft ingepland. Jouw focus ligt op klanten informeren, producten demonstreren en directe verkoop en levering realiseren.

Wat kan ik verwachten van het observatiemoment?

Tijdens het observatiemoment leer je de inhoud van je job goed kennen. Ook krijg je de kans om enkele collega's in jouw team te ontmoeten. Je krijgt dan de kans om mee te volgen met een collega, maar ook om zelf uit te voeren. Je krijgt een volledige inkijk in de job en ontmoet zo ook het team. Dit geeft je de kans om al eens te proeven van de job en weet je ook volledig waaraan je je kan verwachten.  

Dit werkt ook zo voor de vertegenwoordigers. Je gaat een dag mee de baan op en krijgt op die manier ook een volledige inkijk!

Is er een dress code?

De vertegenwoordigers zijn het uithangbord van ons bedrijf. Ze komen graag goed voor de dag in een verzorgde, maar comfortabele outfit. Business casual is the name of the game!

Hoe worden de vakanties ingepland?

Bij MExT nemen we collectief verlof. Tijdens de zomervakantie zijn we enkele weken gesloten, maar ook tussen Kerst en Nieuw! Je kan dus heel ontspannen van de feestdagen genieten.

Moet ik verschillende talen spreken?

Je werkt in je eigen taal, maar het is altijd een pluspunt om meerdere talen te kunnen.