Over MExT!

Welkom bij MExT!

Wij zijn al sinds 1993 de toonaangevende leverancier van EHBO materiaal aan MKB's, de groot zakelijke markt profit en non profit organisaties, en dit ondertussen al in drie landen. Bij MExT zetten we alles op alles om onze klanten te ontzorgen. Dat doen we met kwaliteitsproducten, in een professionele organisatie en met de beste mensen in het vak.

Onze collega’s dragen de MExT waarden van kwaliteit en respect voor onze klanten dagelijks uit, zowel rechtstreeks bij de klant als aan de telefoon. Meer dan 375 000 klanten rekenen dan ook dagelijks op MExT producten en advies in hun beroepsactiviteit.

Vanaf 1 oktober 2019 ben ik werkzaam bij MExT NL als landverantwoordelijke. MExT is een zeer dynamisch bedrijf waar sales professionals zich prima kunnen ontwikkelen. Het is mooi en eervol om dagelijks met alle medewerkers samen te werken. 
MExT is een goede opleider. Bij aanvang van ieder dienstverband krijgt iedere commerciële medewerker een gedegen opleidingstraject aangeboden waarin een duidelijke ontwikkeling structuur is uitgezet. Het doet me genoegen om te zien hoe commerciële medewerkers zich binnen MExT ontwikkelen binnen alle mogelijke opleidingstrajecten die we aanbieden. We hebben in Nederland een prima marktpositie verkregen met onze hoogwaardige EHBO materialen in de B2B markt.

We leveren zeer innovatieve EHBO materialen en een uitermate goede service waarmee we ons ten alle tijden onderscheiden van onze concurrenten. Onze commerciële medewerkers maken echt het verschil en halen dagelijks veel voldoening uit hun werk, zeker als klanten positieve productervaringen met ze delen.

Onze vestigingen

“We take care of your healthcare” en dit doen we op internationaal niveau! We hebben reeds een vestiging in België, Nederland en ook in Duitsland. Wij bieden onze klanten kwaliteit en service met onze EHBO artikelen. Onze artikelen zijn bedrijfsgericht en beschikken over de beste kwaliteit. Help jezelf in 6 seconden! Daar staan we voor! Onze artikelen zorgen ervoor dat je jezelf kan verzorgen in 6 seconden om nadien weer comfortabel aan het werk te gaan.

Een positief contact met de klant is voor ons heel belangrijk en dit maakt werken bij MExT zo leuk! Je bouwt relaties op met je klanten, maar ook met je collega’s!