Openstaande vacatures

Verkoopleider

Hilversum - Utrecht - Apeldoorn

Samen met jouw team sta je in voor het realiseren van een professionele service en een kwalitatieve verkoop in jouw gebied.

Starten bij MExT betekent starten met een uitstekend opleidings- en inwerktraject in de rol van Vertegenwoordiger. Na deze inwerkperiode van twee maanden waar je dagelijks onderweg bent naar klanten, neem je de taken van Verkoopleider op. Je blijft voeling met de praktijk houden door afwezige collega’s op te vangen  of key accounts te behartigen.

Met jouw voorbeeldgedrag en people management skills weet jij jouw team van een zestal vertegenwoordigers te sturen en te enthousiasmeren om elke dag en met elke klant en prospect een succesvol verkoopsgesprek te voeren.

Ons telesecretariaat  contacteert klanten en prospecten om een afspraak te maken  voor het jaarlijkse bezoek van onze vertegenwoordiger. Zo heeft onze vertegenwoordiger een mooie opportuniteit bij de klant om doelgericht advies te geven en onze producten en diensten te demonstreren en te verkopen.

Je selecteert mee de nieuwe collega’s en je staat in voor het opleiden, coachen en evalueren van je medewerkers.

Je stelt objectieven en werkpunten op, volgt deze consequent op en stuurt bij.

Je weet in jouw beslissingen een goed evenwicht te bewaren tussen ons MExT concept, de belangen van je team en de commerciële objectieven van de vertegenwoordigers.

Je maakt  samen met jouw drie collega’s Verkoopleiders en de Teamleaders van Contact Center en Customer Support deel uit van ons commercieel management team. Vanuit MExT wordt er voortdurend gewerkt aan continue productverbetering, uitstekende service en een hoge klantentevredenheid. Dat geeft jouw team de mogelijkheid om te excelleren en optimale verkoopresultaten te scoren.

Lees meer
Hand