Commercieel administratief medewerker

Vind jij het leuk om actief met klanten in gesprek te zijn? Is puzzelen en plannen jouw ding?
Bij MExT Netherlands vind je dit terug in een leuke baan, met uitzicht op een vast contract en met fijne werktijden van maandag tot en met vrijdag. En niet te vergeten met een goed salaris!

Jouw baan?

Je bent verantwoordelijk voor de agenda van één of twee vertegenwoordigers.

Om dat voor elkaar te krijgen bel je outbound om afspraken te maken. Je belt veel en hebt daarbij leuke gesprekken met iedere keer weer andere bedrijven en organisaties. Enthousiast benader je de klanten en prospects van MExT en informeert ze over onze hoogwaardige EHBO-producten en diensten. Producten en diensten die voor ieder bedrijf of organisatie belangrijk zijn.
Je hebt een goede samenwerking met de vertegenwoordigers in de buitendienst. Jij doet het voorwerk, de vertegenwoordiger doet de verkoop.
Je plant en puzzelt tot de agenda klopt en legt netjes alles administratief vast.
Je werkt in een leuk team dat elkaar steunt en motiveert.

Wat je ervoor krijgt!

  • Een goed salaris van € 12,00 bruto per uur oftewel € 2.080,00 bruto per maand op basis van 40 uur per week.
  • Een interessante bonusregeling.
  • Je start met een goede opleiding waarbij je salaris volledig door betaald wordt. Eenmaal aan het werk bij MExT zorgen we voor een voortdurende begeleiding en coaching.
  • Op termijn de mogelijkheid van een vast contract voor onbepaalde tijd.
  • Fijne werktijden: maandag tot en met donderdag van 8 uur tot 17.00 uur. Op vrijdag werken we van 8 tot 14.30 uur. Dus altijd een vroege start van je weekend!
  • Iedere dag gratis vers fruit, frisdrank of iets lekkers!
  • Een zelfstandige functie, binnen een team van enthousiaste en gedreven collega’s
  • Meerdere keren per jaar leuke activiteiten en bedrijfsuitjes
  • Successen delen we met elkaar en worden vanuit MExT met leuke momenten beloond

Wie ben jij?

Je bent een enthousiast en energiek persoon met een goede telefoonstem. Je vindt het leuk om actief met de klanten en prospecten van MExT contact te leggen. Vriendelijk, correct, af en toe met behulp van een grapje weet je de agenda van de vertegenwoordigers te vullen met kwalitatief goede afspraken.
Opgeven is voor jou geen optie. Je kunt dan ook goed omgaan met druk en laat je niet van de wijs brengen als het even niet vlot. Naar de klanten blijf je altijd positief en enthousiast. Verder ben je nauwkeurig en verwerkt alle verkregen informatie en gemaakte afspraken correct in ons systeem.

Over MExT!

MExT is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en producten voor het bedrijfsleven. Alleen in Nederland al hebben wij meer dan 100.000 klanten. Onze klanten variëren van detailhandel tot productiebedrijven, scholen en instellingen, bedrijven met alleen een kantooromgeving tot boerenbedrijven.
Bij MExT zijn we altijd in beweging. Met nieuwe producten en diensten en met onze vertegenwoordigers die altijd onderweg zijn.

 

Solliciteren of heb je vragen?
Neem contact op met Camille van Teeseling. Dat kan via de app 013-4625700, telefonisch 013-4625700, website www.mext.nl of via de mail jobs@mext.nl

Solliciteer nu! We sturen je een WhatsApp berichtje

Geen WhatsApp?

Contacteer ons voor meer informatie

Kies hoe je wilt solliciteren:

Heb je nog
vragen?

Aarzel niet en stel ze ons via mail of telefoon.

  • 013/ 462 57 00

Conquered by Hannibal